skip to Main Content

Интересни факта за секса | Част 1

Мароканският владетел, управлявал страната през първата половина на ХVІІІ в., фигурира в Книгата на рекордите на Гинес като най-плодовития баща в историята. Според запазените архиви той е заченал най-малко 342 момичета и 525 момчета, а през 1721 г. броят на наследниците му от мъжки пол достигнал 700.

Жените трудно биха могли да се мерят с мъжете по брой деца, но и те са поставили своите поразителни рекорди. Пак през ХVІІІ в. жителка на Русия е родила общо 69 деца, в резултат на 27 бременности. Героинята родила 16 двойки близнаци, седем пъти износвала тризнаци и четири пъти родила по четири бебета наведнъж. Без ин витро или каквито и да било хапчета!

Съвременните мъже, за съжаление, вече далеч не са толкова плодовити като мароканските шейхове. По медицински данни 5% от 40-годишните мъже страдат от еректилна дисфункция. На възраст над 65 години броят на засегнатите от нарушението нараства до 15-25%. Впрочем същия проблем имат и някои млади мъже – според едно от последните американски уроложки изследвания около 1/4 от мъжете между 18 и 25 години поне веднъж в живота си са имали проблем с ерекцията.

Психолозите твърдят, че честа причина за половите неуспехи на мъжете са неправилната психологическа настройка и комплексите. Така че имаме една добра новина за онези, които се съмняват в мъжките си възможности – въпреки всички слухове, размерът няма никакво значение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_US
bg_BG en_US

Cart

Back To Top