skip to Main Content

Скандално разкритие за българския секс стимулант

Откритието на 21 век – VIP  хранителна добавка

Много хора – мъже и жени в 21 век изпитват страх от нови връзки и запознанства поради невъзможност да установят нормален полов контакт, а от там и продължителна връзка.

Забързаното ежедневие – прекомерната употреба на алкохол, цигари и наркотични вещества водят до понижаване на потентността и сексуалната активност. Продължителната работа на компютъра ,седенето,  ниската физическа активност, психологичните и емоционални притеснения водят до страх от сексуален контакт. Нарушената ерекция може да бъде коригирана без хапчета и химия с изпозването на VIP хранителна добавка която ще ви даде възможност  да имате пълноценен сексуален контакт с нужната продължителност и удоволствие.

Български учени, уролози и андролози от – 8 години разработват  и усъвършенстват стимулант за повишаване на ерективната способност на мъжете, който да бъде конкурент на най-продавания продукт на фармацефтичния пазар. Като този български продукт – VIP хранителна добавка е  създаден изцяло на билкова основа. Това са билки които са доказали във времето действието си върху повишаване на потентността и еректилността. Това го различава от всички медикаменти (група лекарства изградени на химическа основа.)

Огромното българско откритие жъне големи успехи както в България така и в Европа. Продукта е откритие за 21 век. Голямото постижение е в това , че може да се използва от почти всички възрастови групи от пълнолетие  до дълбока старост, включително и от хора с множество заболявания.

За тези 6 години години от както е на пазара нежелани реакции  не са установени.Ползите от този продукт  VIP са много за здравето на мъжете : повишава нивото на хормоните – тестостерона, увеличава броя ,подвижността и жизнеността на сперматозоидите.Използването му увеличава LH( лутеинизиращ хормон), както и увеличава количеството кръв към пениса ,а от там големината обема  и подържа дълготрайна ерекция. Чрез хормоналнта активност се подържа психичното и физическото здраве на мъжа. Стимулира се простата от там  и функцията на уринарната система(уринирането). Подобрява се функцията на сърдечно съдовата система особенно при секс. Ползите от тази хранителна добавка са освен в сексуално отношение, също така и върху общото здраве на мъжете- активира се имунната система след секс на така наречените клетки убийци(NK клетки които са от особненно значение за вирусната защита и противотуморна) те се повишават с  от 90-150 %  при повечето хора обяснява проф.Тилмън Крюгер. Повишава се имуноглобулина в кръвта средно 30% от хората които правят секс минимум 2 пъти седмично. Подобрява се кръвообращението. Една от причините при мъже над 45 годишна възраст за ерективна дисфункция се дължи на намаляване на диаметъра на пенилната артерия в организма.

Иска ми се да ви разкажа защо и колко голямо е това постижение с  VIP хранителната  добавка която подобрява ерекцията на мъжа и му дава сила и увереност, тъй като този проблем с еректилната дисфункция не можеше да намери своето решение дълги години.

Спомням си как през 70-те години еректилната дисфункция се лекуваше с „помпи”, да с помпи… това бяха едни апарати, които създаваха вакум и увеличаваха пениса,слагаше се после един ластик и това можеше да издържи 20-30 минути(представете си  среща  и носенето на това устройство).

После се появи вкарването на активни вещества в пениса чрез инжекция- при всеки полов акт трябва да се бодеш(инжектираш) ,много проблеми и странични реакции. При тежки случаи се поставяха импланти-скъпи и изискващи хирургична намеса.

Но съвременният свят откри първо хапчето – фозодистерозните инхибитори. А днес вече имаме и най-новата продобивка  – хранителна добавка на билкова основа VIP.

Жените които правят секс повече от  1 път седмично повишават естрогена, който от своя страна подобрява способността на клетките да се регенерират, стимулират отделянето на колаген и подсилват  съединителната тъкан,а от там тургора на кожата и косата. След оргазъм при жените се отделя допълнително сомототропен хормон (на растежа) които има отношение за силата , тонуса, обмена на веществата, стреса, стареенето и т.н. Един много важен факт, след  регулярно 2-седмично  приемане на VIP имаме бурната  реакция от хормони особенно след пълноценен акт се отделя : окситоцин ; пролактин ; серотонин и ендорфин, които влиаят върху настроението психоемоционалното състояние  и физическият тонус. Доказано е че при минимум 2-пъти седмично при сексуален контакт и достигане до оргазъм жените урегулират менструалния си цикъл,менструалните болки. При някои жени страдащи от мигрена се намалява мигреналната болка.

Завършвайки тази статия ,в която направихме задълбочен анализ на употребата на VIP хранителна добавка ползите за мъжете и жените трябва да отбележим ,че можем да бъдем горди от създаването на тази хранителна добавка в България. С нея можем да преодолеем проблемите на хиляди мъже и жени и да им доставим удоволствие и радост от живота.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_US
bg_BG en_US

Cart

Back To Top