skip to Main Content

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

null

Очаквайте скоро


Предстоят ни много нови събития, които ще ви изненадат приятно! Mожем само да ви загатнем, че ще имаме нов продукт…

ИЗМИНАЛИ СЪБИТИЯ

Вип хранителна добавка участва на най-големия панаир в Германия

Вип хранителна добавка взе учатие за втори път в Международният панаир 'EROTIC FAIR 2019'


Международният панаир на еротиката EROTIC FAIR ще се проведе от 8 до 9 ноември 2019 г. в изложбените зали на Прага (CZ) PVA EXPO Letňany.

Това уникално събитие ще бъде не само за еротиката, но и за модните тенденции и начина на живот. Панаирът е насочен към всички възрастови граници и любителите които искат да се запознаят с новините от света на еротиката. Ще бъдат представени стимуланти ,консумативи, бельо и костюми.

Там ще намерите и нашите представители от Прага.

Ще можете да се насладите на най-новите еротични добавки. Можете също така да очаквате модни ревюта на марково бельо, конкурси с награди, школа за съблазняване, коктейл барове, и още много други предизвикателства.

playmate-2019-poster

Едно от най-чаканите събития на 2019г.

 

На 2 ноември ще бъде избрана победителката в конкурса Playmate Of The Year 2019! Събитието ще се проведе в зала ЕФЕ в хотел Маринела от 21:00.
Вип хранителна добавка е един от спонсорите. Очакват ви специални изненади и много горещи емоции.

Стартира Премиум Рали София – Свети Влас 2019!
Едно от най-грандиозните събития на годината.
Премиум Рали София – Свети Влас е събитие уникално за България. Форматът му е сходен с този на Gumball 3000 (Англия) и GoldRush Rally (САЩ).
Участници в Премиум Рали София – Свети Влас, обединени от интереса си към автомобилите, са личности от шоубизнеса и много познати лица от бизнес средите в сферата на предприемачеството, строителството, архитектурата, информационните технологии и други.

Премиум Рали СофияСвети Влас има за цел да предостави едно незабравимо изживяване на участниците си, възможност за създаване на нови контакти, както и зрелищен спектакъл за всички ценители на мощните екзотични автомобили.

Фирма Елимус е един от спонсорите.Ще ви очакваме на грандиозният финал на Св.Влас! Ще има много игри и подаръци от Вип Хранителна добавка.

 

en_US
bg_BG en_US

Cart

Back To Top